Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně /
Kuchařka instantních jídel představuje návod, jak v domácích podmínkách připravit chutné a zdravé dehydrované pokrmy.
Hlavní autor: | Procházková, Kamila |
---|---|
Další autoři: | Škarková-Vydrová, Tereza, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2021
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Martiněves
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200334100 | 330113 | D 641.4 | Naučná literatura | Dostupné |