Fresh kuchyně /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Vydáno: (2018)
Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně /
Kuchařka instantních jídel představuje návod, jak v domácích podmínkách připravit chutné a zdravé dehydrované pokrmy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Procházková, Kamila |
---|---|
Další autoři: | Škarková-Vydrová, Tereza, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2021
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Fresh kuchyně /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Vydáno: (2018) -
Babské rady /
Autor: Rozsypalová-Vykoupilová, Jarka, 1975-
Vydáno: (2021) -
Léčivé byliny v květináči a na zahradě : jak je pěstovat a sklízet /
Autor: Bergmann, Heide
Vydáno: (2020) -
Láskominy Denisy Bartošové : jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok /
Autor: Bartošová, Denisa
Vydáno: (2015) -
Vaříme krok za krokem : speciál Chvilky pro tebe
Vydáno: (2012)