Fresh kuchyně /

Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snad...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Sevruga, 2018
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snadná příprava v domácích podmínkách s běžně dostupným vybavením.
Fyzický popis: 204 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN: 9788090689343